You are currently viewing Aromatic- почистващи препарати

Aromatic- почистващи препарати

Aromatic ООД е специализирана в производството и търговията с перилни и почистващи препарати. Тя е водеща българска компания с близо 20-годишни традиции. 

Нейни марки са почистващите и перилни препарати А1 и автокозметика МОТОХ. Фирмата непрекъснато разширява своя пазарен дял и заема ключови позиции както на вътрешния, така и на международните пазари.

С една от най-модерните и технологични бази в България, Ароматик е една от малкото фирми която осигурява напълно завършен цикъл при производството на перилни и почистващи препарати и автокозметика. С нейната успешна продуктова политика, която следва световните тендеции в развитието в Нейния бранш, тя се превръща във водещ производител в страната.

Производствения блок се намира в гр. Казанлък. Фирмата инвестира значителни средства в опазването на околната среда, както и в социалното развитие, инициира и активно помага на благотворителни дейности. През последните години Ароматик ООД се посвещава на въвеждане на непрекъснати подобрения, следвайки отблизо изискванията на свойте клиенти, както и всички промени, който Европейския съюз наложи в законодателно отношение. Компанията инвестира в нови машини, в обучение на персонала, в подобряване на микроклимата на работната среда.

 

 

Може да разгледате всички продукти на Ароматик ООД, предлагани от Андика ТУК

ароматик