Андика

Andika.bg е специализиран онлайн магазин за продажба на консумативи използващи се в сферата на ресторантьорството и хотелиерството ( ХоРеКа сектора )

Главни приоритети за Нас са експресната доставка и постоянните складови наличности. Складови наличности се контролират в Нашият физически склад в гр. Бургас. Със собствен автопарк от над 10 автомобила се стремим всяка доставка да се изпълни в рамките на 24 часа от подаването и.

Основни категории в предлаганите от Нас продукти са:

  • хартиени изделия; пластмасови опаковки за еднократна употреба;
  • картонени опаковки за еднократна употреба;
  • почистващи и перилни препарати;
  • почистващи консумативи и лични предпазни средства;
  • козметика и консумативи за хотели;
  • санитарно-хигиенно оборудване.

Andika.bg предлага продукти на водещи български производители като Мексон, Перилис, БулЕко, Ароматик, Данипласт, Живас, Мегапорт, Екстрапак и много други. Наши клиенти са предимно хотели, ресторанти, пицарии, обекти за бързо хранене, офиси и др.

Също така предлагаме и продукти на световните лидери в производството на хигиенни системи и консумативи Kimberly-Clark и Bulky Soft. Марките са символ на качество и безупречна хигиена. Чрез тях ние се стремим да предложим най-добрия и рационален начин за постигане на лична хигиена според индивидуалните изисквания на нашите клиенти. С дългогодишния ни опит и широка гама от дозатори ние сме готови да изготвим план за оборудване на Вашите санитарни помещения, изцяло съобразен с Вашите нужди и бюджет.

Andika
Адрес

България, Бургас 8000, ул."Одрин" №7
склад №2 (бившите складове Кока Кола)

0876 / 32 97 29
056 / 98 79 79